ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΛΑ : Γιορτάζουμε την Ημέρα του Περιβάλλοντος στις πηγές του ποταμού Ενιππέα (Αύρα)








Το Δημοτικό Σχολείο Λάλα υιοθετώντας μια από τις βασικές αρχές της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Σκέψου Τοπικά-Δράσε Παγκόσμια» σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου διοργανώνουν τη
«Γιορτή της Φύσης» στις πηγές του Ενιππέα (Αύρα) την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 το πρωί (11:00-14:00) στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας.

Η Γιορτή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Γνωρίζω τον Τόπο μου: Φύση και Πολιτισμός» που υλοποιούν τη φετινή σχολική χρονιά οι μαθητές του Σχολείου μας.

Οι μαθητές θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικές περιβαλλοντικές δράσεις που θα συνδυαστούν με δημιουργικές δραστηριότητες (ζωγραφική, Μουσική, τραγούδι), θα παίξουν και θα τραγουδήσουν σε ένα πραγματικά μαγευτικό περιβάλλον του τόπου τους.
Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί το κύριο όχημα του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού για τα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ