Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ηλεία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη του φονικού της Κυλλήνης


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις - έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου για τη σύλληψη αγνώστου δράστη, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. (σχετικό ρεπορτάζ)
Ο δράστης πλησίασε τον 63χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου, τη στιγμή που είχε κλείσει το κατάστημα και κατευθυνόταν προς το όχημα του μαζί με την σύζυγό του. Ζήτησε τις εισπράξεις από τον ιδιοκτήτη και ταυτόχρονα πυροβόλησε δύο φορές με αποτέλεσμα η μία βολίδα να τραυματίσει θανάσιμα τον 63χρονο ενώ ο δράστης διέφυγε χωρίς να αφαιρέσει τα χρήματα από  το θύμα.

Ο 63χρονος διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου  διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν 2 κάλυκες πυροβόλου όπλου των  9mm. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για  αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου.
Προανάκριση διενεργείται από την  Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, ενώ  για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα ο κ. Εισαγγελέας Αμαλιάδας.
Patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...