ΕΡΑ Πύργου: Σταθεροί στις επάλξεις οι εργαζόμενοι – Νέα συναυλία στήριξης απόψε


era1Αν και υπήρχαν φόβοι πως η εντολή του υπουργείου Οικονομικών για εκκένωση των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ ΑΕ στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα, θα είχε άμεση εφαρμογή
μέσα στο Σαββατοκύριακο, αυτό δεν συνέβη μάλλον λόγω ανασχηματισμού…

Στην ΕΡΑ Πύργου οι εργαζόμενοι εκεί παρέμειναν στις επάλξεις όλο το Σαββατοκύριακο και συνεχίζουν και σήμερα Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος παρά την αργία για το δημόσιο. Άλλωστε θεωρούνται απολυμένοι και αγωνιζόμενοι να ανατρέψουν αυτό που συνέβη στην ΕΡΤ και για αυτούς δεν υπάρχουν πλέον καθημερινές και αργίες παρά μόνο αγώνας έως την τελική δικαίωση.

Τα απαραίτητα έγγραφα για τις απολύσεις τους δεν έχουν φτάσει ακόμα και έτσι τυπικά το θέμα είναι στον αέρα. Παράλληλα υπέγραψαν και στην ΕΡΑ Πύργου, το εξώδικο κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα, ζητώντας να χαρακτηριστούν παράνομες οι απολύσεις τους. Πάντως είναι έκδηλη η αγωνία όλων για το μέλλον της ΕΡΤ και την τύχη τους στο νέο σχήμα.

Το πρόγραμμα του σταθμού συνεχίζεται με τοπικές εκπομπές και σύνδεση με τη ΝΕΤ.

Στο μεταξύ στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που συνεχίζονται και στην ΕΡΑ Πύργου, θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια συναυλία αλληλεγγύης στο προαύλιο του σταθμού σήμερα το βράδυ στις εννέα.

Θα συμμετάσχουν ο γνωστός καθηγητής και ερμηνευτής Βασίλης Μάστορας με την ορχήστρα του και το συγκρότημα Trio Bakar.
 ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ