Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ηλεία: Επιχορήγηση για οφειλές σε Αρχαία Ολυμπία και Ανδραβίδα-Κυλλήνη


Το ποσό των 40 εκατ. ευρώ σε 22 δήμους «αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών προς τρίτους» ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών.
Η επιχορήγηση θα αποδοθεί τμηματικά, ανάλογα με τις δυνατότητες απορρόφησης κάθε φορέα.
Για την εξόφληση των παραπάνω οφειλών απαιτείται η δημιουργία ειδικού λογαριασμού κάθε δήμου με τίτλο «Υπουργείο Εσωτερικών – Εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων Δήμου…» στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, προκειμένου να διευκολύνεται η παρακολούθηση της διαδικασίας πληρωμών και η διενέργεια σχετικών ελέγχων που απορρέουν από συμβατική υποχρέωση του Υπουργείου μας έναντι του Υπουργείου Οικονομικών. Το άνοιγμα του εν λόγω λογαριασμού θα πραγματοποιηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Οι εντολές εξόφλησης με τους τραπεζικούς λογαριασμούς (IBAN) των τελικών δικαιούχων θα υποβάλλονται από κάθε Δήμο στο Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο εν συνεχεία θα τους αποστέλλει στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων προς πληρωμή.
Όσον αφορά την Ηλεία, χρήματα θα πάρουν οι εξής δήμοι:
ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ 2.073.875,00
ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ 1.021.951,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...