Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Σήμερα το....1ο Railway Festival :για πρώτη φορά φέτος στο Βαρθολομιό

Το Railway Festival διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος στο Βαρθολομιό, στον χώρο του πρώην σιδηροδρομικού σταθμού. 
Η πρωτοβουλία ανήκει σε μια ομάδα πολιτών, μια παρέα πιο συγκεκριμένα, την οποία ένωσε
η ιδέα μιας εκδήλωσης, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στον  χώρου του πρώην σταθμού, υπό τους ήχους της αγαπημένης τους μουσικής. Η ιδέα αυτή έφερε και άλλο κόσμο κοντά, με αποτέλεσμα η παρέα να μεγαλώσει και το 1o  Railway Festival είναι γεγονός.
Σκοπός της οργανωτικής ομάδας είναι να παρουσιάσει ένα αισθητικά άρτιο γεγονός, έτσι ώστε να αναδειχθεί ο συγκεκριμένος χώρος αλλά και να καθιερωθεί ως χώρος τέλεσης παρόμοιων γεγονότων . 
Την προσπάθεια αυτή αγκάλιασε με θέρμη η τοπική κοινωνία, στηρίζοντας τους οργανωτές με διάφορους τρόπους, προσφέροντας ουσιαστικά την δυνατότητα να υλοποιήσουν το σχέδιο τους. 
 Έτσι την Πέμπτη 8 Αυγούστου, το 1ο Railway Festival θα υποδεχθεί τρία πολύ γνωστά συγκροτήματα του Νομού μας, τους Alma, τους Mickey n Mallory και τους Jag, τα οποία ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκληση των διοργανωτών. 
Υπόσχεση όλων όσων συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια είναι ότι θα προσφέρουν σε όποιον παρευρεθεί, μια άψογα οργανωμένη εκδήλωση με υπέροχη μουσική σε ένα χώρο σπάνιας φυσικής ομορφιάς. 
Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!  
Η σελίδα του Railway Festival στο Facebook : https://www.facebook.com/railwayfestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...