Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Πύργος: Τους «έπνιξαν» τα φίδια και τα ποντίκια στο Επιτάλιο!


 
Με τη χρήση αυτοσχέδιων παγίδων ζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Επιταλίου, οι οποίοι σε καθημερινή βάση προσπαθούν να αποφύγουν την παρουσία των τρωκτικών και των ερπετών στα σπίτια τους, που το τελευταίο διάστημα έχουν συγκεντρωθεί στις γειτονιές τους.

Αιτία, όπως τονίζουν στο patrisnews.com είναι τα ακαθάριστα οικόπεδα που εδώ και πολύ καιρό παραμένουν εγκατελειμμένα, ενώ ζητούν από τους αρμόδιους να δείξουν ενδιαφέρον και να προβούν κυρίως σε καθαρισμούς προκειμένου να σταματήσει η διαρκής αύξηση των ποντικιών και των φιδιών.
Το περιστατικό καταγγέλει στο patrisnews.com κάτοικος της περιοχής του Επιταλίου, ο οποίος, όπως τόνισε, εδώ και πολύ καιρό, έχει έλθει αντιμέτωπος με την παρουσία φιδιών και ποντικών που βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού του, ενώ σε άλλη περίπτωση φίδι είχε εισέλθει και μέσα στην οικία του, μην μπορώντας ο ίδιος να κάνει κάτι. Μάλιστα όπως επισημαίνει, έχει αναγκαστεί να στήσει αυτοσχέδιες παγίδες σε διάφορα σημεία της αυλής και του οικοπέδου που διαθέτει, ώστε να προλαβαίνει τη μετακίνηση των τρωκτικών προς το σπίτι του.
Όπως σχολίασε ο κ. Κόττας, η κατοικία του οποίου, είναι μέσα στο Επιτάλιο, το τελευταίο διάστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει τις καλλιέργειές του, καθώς τα ποντίκια και τα φίδια τις έχουν καταστρέψει.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...