Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΕΟ Πατρών - Πύργου: Από το μεροκάματο στο θάνατο - Παρασύρθηκε από λεωφορείο 56χρονος Ρουμάνος


areti2

Νεκρός 56χρονος Ρουμάνος που παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας

aretiΤην τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Τρίτης, ένας 56χρονος εργάτης από τη Ρουμανία στο Κουρτέσι, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου. Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις δύο το μεσημέρι και ο θάνατος για τον 56χρονο Ioan Vatanu ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος επιχείρησε να διασχίσει την εθνική οδό κάθετα στο 53ο χλμ και ενώ βρισκόταν στην πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αχαΐας που εκτελούσε το δρομολόγιο Πύργος – Πάτρα, ο Ρουμάνος ξαφνικά βρέθηκε μπροστά στις ρόδες του.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν περπατούσε κατά μήκος της εθνικής οδού ή πέρασε τις προστατευτικές μπάρες και βρέθηκε στο οδόστρωμα. Μόλις συνέβη το κακό και ο Ρουμάνος έπεσε χτυπημένος στο κεφάλι από το λεωφορείο η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη.

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας τον 56χρονο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ προσωπικό της Τροχαίας Αμαλιάδας έφτασε στο σημείο για να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος. Το λεωφορείο παρέμεινε ακινητοποιημένο στο σημείο για αρκετή ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος που ζει στο Κουρτέσι και εργάζεται στην περιοχή, εκείνη την ώρα επέστρεφε από την εργασία του όταν βρέθηκε μπροστά στις ρόδες του λεωφορείου.
Του Γιάννη Σπυρούνη
jspirounis@gmail.com

Πρώτη ανάρτηση: 14:42 13/08
Τελευταία ενημέρωση: 23:52 13/08
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...