Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ηλεία: Ανεβαίνει ο υδράργυρος - Πολλή ζέστη τον Δεκαπενταύγουστο


dekapeΤοπικές μπόρες στα ορεινά δεν αποκλείονται την Τρίτη και την Τετάρτη. Την Πέμπτη, Δεκαπενταύγουστος, περιμένουμε ο υδράργυρος να ανέλθει σε υψηλά επίπεδα. Οι συνθήκες αυτές θα διατηρηθούν και την Παρασκευή. 

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:
Την Τετάρτη 14/8 περιμένουμε ηλιοφάνεια με αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία το πρωί στους 21 με 22oC στα πεδινά, 17 με 18oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 34 με 35οC στα περισσότερα πεδινά, τοπικά 36 με 37οC κυρίως στα πιο εσωτερικά, 31 με 32oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί το απόγευμα έως μέτριοι 5 μποφόρ. Τις θερμές ώρες στα χερσαία δυτικοί - βορειοδυτικοί έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.   
 
Την Πέμπτη, Δεκαπενταύγουστος, περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί στους 22 με 23oC στα πεδινά, 18 με 19oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 35 με 36οC στα περισσότερα πεδινά, τοπικά 37 με 38οC κυρίως στα πιο εσωτερικά, 33 με 34oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Τις θερμές ώρες στα χερσαία βορειοδυτικοί και στα πιο ανατολικά βόρειοι - βορειοανατολικοί έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.    
 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, όμοιες συνθήκες περιμένουμε και την Παρασκευή 16/8.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.

Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...