Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

«Κρίσιμη φάση»

Αρχή το αυριανό φιλικό απέναντι στην Αυστρία

Κρίσιμη χαρακτήρισε την φάση που μπαίνει η Εθνική με αρχή το αυριανό φιλικό απέναντι στην Αυστρία, ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα, πως τώρα ξεκινάει η προετοιμασία της Ελλάδας ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων για την πρόκριση στο Μουντιάλ, ενώ αναφερόμενος στις απουσίες είπε: «Με νοιάζουν αυτοί που είναι εδώ».

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

«Μπαίνουμε σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη φάση. Η λειτουργία της θα μπορούσαμε να πούμε ότι μοιάζει με προετοιμασία για τα επόμενα παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν οριστικά την συμμετοχή μας ή όχι στο Μουντιάλ», ήταν το αρχικό σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού, που εν συνεχεία αναφερόμενος στη δυναμικότητα της Αυστρίας, τόνισε:

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία, όπως και εμείς, διεκδικεί τις πιθανότητες που έχει για να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ».

Για τις απουσίες που υπάρχουν στην αποστολή της Εθνικής: «Έχουμε κάποια προβλήματα απουσιών, αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν. Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι οι ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεσή μας και όχι αυτοί που λείπουν».

Για παίκτες που ξεχώρισε και για τον Θανάση Πέτσο: «Επικεντρώνομαι στο γεγονός ότι η Αυστρία είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλά στοιχεία στο παιχνίδι της και στέκομαι μόνο σε αυτό. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που παρακολουθούμε από κοντά την περίπτωσή του, πέρσι υπήρχε από τη στιγμή που ανήκει στη Ραπίντ και με τις εμφανίσεις που έχει κάνει στα δύο παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει σίγουρα είναι κοντά στην επιστροφή του στην Εθνική».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...