Μαγική «αυλαία» στην 79η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας! (VIDEO)


 
Με τη συμμετοχή δεκάδων αλόγων και αναβατών από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και εκατοντάδων θεατών από κάθε άκρη του νομού και όχι μόνο, έπεσε την Κυριακή το μεσημέρι η «αυλαία» της 79ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας.


Της μεγάλης γιορτής των αλόγων που τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε σημείο αναφοράς για όλους τους ιπποπαραγωγούς της χώρας μας αλλά και τους φίλους του αλόγου!
Λίγο μετά τις 11 το πρωί ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Δημήτρης Αρβανίτης κήρυξε την έναρξη της 79ης Ιππικής Ανδραβίδας, ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο πρόεδρος της Ελλανοδίκου Επιτροπής κ. Ιωάννης Μενεγάτος.
Δευτερόλεπτα μετά, τα άλογα που ξεχώρισε το πρωί του Σαββάτου η Ελλανόδικος Επιτροπή, βάσει των χαρακτηριστικών της φυλής τους, της ανατροφής, της εμφάνισης κ.ά. «παρέλασαν» μπροστά από την εξέδρα των επισήμων αλλά και τα μάτια εκατοντάδων θεατών, για να παραλάβουν τα μετάλλια και τους επαίνους τους.
Το κοινό ωστόσο ούτε χθες Κυριακή έμεινε παραπονεμένο, καθώς, στο περιθώριο της βράβευσής τους οι περισσότεροι από τους αναβάτες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον πειρασμό, παρουσιάζοντας κάποιο «κόλπο» ή κάποια μικρή ιππική επίδειξη!
Οι βραβεύσεις των αλόγων κράτησαν μέχρι αργά το μεσημέρι με το κοινό να παραμένει στη θέση του, θαυμάζοντας τα υπέροχα άλογα και τις ικανότητες των αναβατών τους…

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ