Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αχαΐα: Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία των δυο ναυτών που "έφυγαν" σε τροχαίο στη Σαμοθράκη


Ανείπωτος ο πόνος, βαρύς ο θρήνος για τον απρόσμενο χαμό των δυο νέων που κηδεύτηκαν την Δευτέρα στην Πάτρα, έχοντας χάσει τη ζωή τους σε τροχαίο στη Σαμοθράκη όπου υπηρετούσαν τη θητεία τους στο Ναυτικό.

Στα Δεμένικα, εκεί όπου διέμενε ο άτυχος Γιάννης Ζαχαρόπουλος, το κλίμα απο την πρώτη στιγμή της είδησης του θανάτου του ήταν είναι βαρύ.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου παλικαριού, Δημήτρης και Μαρία που δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν τον αγαπημένο τους, Γιάννη, τον έναν από τους τρεις γιους τους.
Ο πατέρας του άτυχου ναύτη, είναι αυτοκινητιστής και ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή.
Ο Γιάννης είχε ακόμη δύο αδελφούς, τον Γιώργο και τον Κωνσταντίνο, οι οποίοι με λόγια παρηγοριάς στέκονταν στο πλευρό των γονιών τους.
Η κηδεία του Γιάννη που ήταν Ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού έγινε το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Δεμενίκων Πατρών.
Το δεύτερο παλικάρι, ο 26χρονος Βασίλειος Βελισσαρόπουλος, καταγόταν από το Λάππα, όπου και διαμένει η οικογένειά του. Ο πατέρας του, Κωνσταντίνος είναι ηλεκτρολόγος και αρκετά γνωστός στην ευρύτερη περιοχή.
Τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Χρυσάνθη θρηνούν τον αδόκητο και πρόωρο χαμό του αγαπημένου τους παιδιού. Στο πλευρό τους, ο άλλος γιος τους, Ιωάννης.
Η κηδεία του άτυχου ναύτη, έγινε στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάππα Αχαΐας.
Και στις δύο κηδείες τιμητικά αγήματα του Πολεμικού Ναυτικού απέδωσαν τιμές στα αδικοχαμένα παιδιά.
 patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...