Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σοβαρό τροχαίο στο Κατάκολο - Τρεις τραυματίες σε μετωπική μηχανής με ΙΧ


trox_katakol1

Μεταφέρθηκαν στην Πάτρα οι δύο επιβαίνοντες στη μοτοσικλέτα

trox_katakol2trox_katakol3Τρία άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη περίπου στις 6,30 το απόγευμα της Κυριακής στην είσοδο του χωριού Κατάκολο, στον Πύργο. Ο οδηγός μιας μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού και ο συνεπιβάτης του τραυματίστηκαν πιο σοβαρά όταν συγκρούστηκαν μετωπικά με ένα ΙΧ επιβατηγό στον αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο 22χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας με κατεύθυνση το Κατάκολο, επιχείρησε σε ένα στενό σημείο του δρόμου, στο ύψος του Δημοτικού Σχολείου, να κάνει προσπέραση. Συγκρούστηκε όμως νωτομετωπικά με προπορευόμενο όχημα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ επιβατηγό. Από τη σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής και ο νεαρός συνεπιβάτης του εκτινάχθηκαν στην άσφαλτο χωρίς να φορούν κράνος και τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά. Από την άλλη ο οδηγός του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε και αυτός, όμως πιο ελαφρά.

Περίοικοι που αντιλήφθηκαν το ατύχημα, έσπευσαν σε βοήθεια των τραυματιών ενώ, κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Τροχαία. Με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν οι τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο Πύργου. Εκεί εκτιμήθηκε η κατάσταση των τραυματιών και αποφασίστηκε η μεταφορά των δύο νεαρών που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα σε νοσοκομείο της Πάτρας με τον 22χρονο να διασωληνώνεται από τους γιατρούς.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...