Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ηλεία: Πυρκαγιά σε συσκευαστήριο στη Γαστούνη!

Πυκνός μαύρος καπνός σκέπασε προχθες το μεσημέρι την «καρδιά» της πεδινής Ηλείας όταν ένα εγκαταλελειμμένο και λεηλατημένο συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων, στο πλάι της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Λευκοχωρίου, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο καπνός άρχισε να γίνεται ορατός λίγα λεπτά μετά τις 3:30 το μεσημέρι όπου και σήμανε αμέσως συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και το Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης.
Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, δεν αποκλείεται να ξεκίνησε κατά την προσπάθεια της κοπής του μεταλλικού σκελετού του κτιρίου με τροχό ή οξυγόνο! Στον χώρο βρίσκονταν αρκετά εύφλεκτα υλικά, πλαστικά, παλαιά είδη συσκευασίας κ.α. με αποτέλεσμα οι φλόγες να επεκταθούν άμεσα.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας με 7 πυροσβέστες, με επικεφαλής τον Υποδιοικητή της Υπηρεσίας κ. Ευστάθιο Κάρμη, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά πριν προλάβει να επεκταθεί.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...