Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Παναθηναϊκός: Φιλική “σφαλιάρα” από την Παναχαϊκή


Στο ντεμπούτο των Πράνιτς, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και ηττήθηκε με 2-1 από την Παναχαϊκή σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό.

Οι “πράσινοι” των πολλών νέων προσώπων στη σύνθεση τους δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να δείξουν πως αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία και δέχθηκαν το πρώτο γκολ από τον Σιτόε στο 12ο λεπτό. Στο 30ο λεπτό έγινε το 2-0 από τον Μπόζιτς, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις ο Βιγιαρέχο και ενώ στο 84΄ο Λαζαρίδης είχε αποκρούσει το πέναλτι του Νάνο.

Το ντεμπούτο του με την πράσινη φάνελα έκανε ο Ντάνιελ Πράνιτς που αγωνίστηκε για 54 λεπτά, όπως και ο Ατζαγκούν που ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 83΄. Πρώτη συμμετοχή με το “τριφύλλι” έκανε και ο Μπαλμπόα που έπαιξε για 20 λεπτά.

Οι συνθέσεις


Παναχαϊκή: Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης (75' Λίτσης), Κοκκίνης (68' Κωστόπουλος), Πλεγάς (69' Κοντογουλίδης), Γκαντιάγκα (58' Καραμανλής), Σιτόε, Μπερτίν, Σπίνουλας, Βιγιαρέχο, Κιάσσος (68' Βασιλαντωνόπουλος), Μπόζιτς (58' Φατιόν).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (63' Ταμπάκης), Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μέντες (58' Μουζακίτης), Ζέκα (83' Αναστασόπουλος), Μπεργκ (71' Μπαλμπόα), Ατζαγκούν (83' Νάνο), Ρισβάνης, Ντίνας (75' Αποστολόπουλος), Πράνιτς (52' Αμπεΐντ).
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...