Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Κυλλήνη το μεγάλο Συνέδριο της ΕΣΕΕ


grecotelΈνα μεγάλο Συνέδριο, το Συνέδριο της ΕΣΕΕ, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ηλεία τον Οκτώβριο και ειδικότερα στην CRECOTEL του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη στην Κυλλήνη.

Την ανακοίνωση έκανε χθες ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας κ. Θάνος Σκορδαλής, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό και πολυπληθές συνέδριο- που θα απευθύνεται σε 2000 περίπου συνέδρους- αφού εκεί θα αναλυθούν  τα νέα κοινωνικοοικονομικά δεδομένα που έφερε η ύφεση καθώς και ο σχεδιασμός  της στρατηγικής που θα ακολουθήσει η  ΕΣΕΕ στην δύσκολη κατάσταση που διανύει η χώρα.

Όπως είπε ο κ. Σκορδαλής, « το Συνέδριο της ΕΣΕΕ είχε αρχικά προταθεί να πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, αλλά με δεδομένο τον νέο νόμο ο οποίος απαγορεύει διεξαγωγή συνεδρίων σε τουριστικές περιοχές – όπως είναι γνωστό για το λόγο αυτό αναβλήθηκε το μεγάλο Νεφρολογικό Συνέδριο που ήταν να γίνει το φθινόπωρο- τελικά θα πραγματοποιηθεί στην Κυλλήνη. Τουλάχιστον δεν απομακρύνθηκε από την Ηλεία, γιατί όλοι καταλαβαίνουμε ένα διήμερο ίσως και τριήμερο Συνέδριο τέτοιου βεληνεκούς πόσο μεγάλα οφέλη θα έχει για την περιοχή.

Και δεν μιλάμε μόνο για οικονομικά οφέλη, αλλά οι σύνεδροι θα επισκεφθούν την Ολυμπία, το Κατάκολο, τον Καϊάφα κ.λ.π τις ομορφιές της Ηλείας και θα γίνουν πρεσβευτές του νομού μας».

Τέλος όπως σημείωσε ο κ. Σκορδαλής,  ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης έχει ήδη αναλάβει μαζί με τους συνεργάτες του να διεκπεραιώσουν όλες τις λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του συνεδρίου και οι αποφάσεις που θα ληφθούν εδώ θα είναι πολύ σημαντικές για τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι το 1ο Συνέδριο της ΕΣΕΕ είχε πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2007 στους Δελφούς,  στο συνεδριακό χώρο του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών και το 2ο Προσυνέδριο στην Λάρισα το Μάιο του 2013.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...