Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου


Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα. Αναλυτική πρόγνωση για το εορταστικό τριήμερο από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Το χατίρι των εκδρομέων θα κάνει ο καιρός το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου καθώς θα επικρατήσει καλοκαιρία και ηλιοφάνεια ενώ και οι θερμοκρασίες θα θυμίζουν καλοκαιράκι.


Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο ανήμερα του Αγίου Δημητρίου

Στα ανατολικά και νότια περιμένουμε τοπικές νεφώσεις και κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα ο ουρανός θα είναι αίθριος με περιορισμένη ορατότητα κυρίως το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 24 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 10 εως 24 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 14 εως 25 βαθμούς και στα νησιά από 16 εως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό, βορειοανατολικούς ανέμους 3 με 4 μποφόρ και τοπικά 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 12 εως 24 βαθμούς και θα φτάσει τους 25 βαθμούς κελσίου στις νοτιότερες και δυτικές περιοχές του νομού.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά πρωϊνές ομίχλες αλλά αργότερα ο ουρανός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 εως 22 με 23 βαθμούς κελσίου.


H πρόγνωση του καιρού της Κυριακής


Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό και λιακάδα παντού και μόνο στα ανατολικά και νότια θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις ενώ τις πρωϊνές ώρες στα δυτικά της ηπειρωτικής χώρας η ορατότητα θα ειναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να πνέουν βοριάδες, στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ ενώ στα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 24 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 10 εως 24 βαθμούς, στα δυτικά ηπειρωτικά από 14 εως 25 βαθμούς και στα νησιά από 16 εως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο ουρανό, βοριαδάκι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά εως 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 εως 25 με 26 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις το πρωί και περιορισμένη ορατότητα αργότερα όμως θα έχουμε μια διαυγέστατη λιακάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 11 εως 23 με 24 βαθμούς κελσίου.


Με λαμπρό καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Περιμένουμε το πρωί η ορατότητα να είναι περιορισμένη στα ηπειρωτικά αλλά αργότερα ο ουρανός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 24 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 10 εως 25 βαθμούς, στις νοτιότερες ηπειρωτικές περιοχές από 14 εως 26 βαθμούς και στα νησιά από 16 εως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε λιακάδα και αίθριο ουρανό, ανέμους μεταβλητούς 2 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 εως 25 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη που έχει την τιμητική της καθώς φιλοξενεί την στρατιωτική παρέλαση περιμένουμε το πρωί περιορισμένη ορατότητα και λίγες νεφώσεις. Αργότερα όμως και κατά την ώρα της παρέλασης θα υπάρχει διαυγέστατη λιακάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Το πρωί θα έχει ψύχρα με 9 βαθμούς κελσίου αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα ο υδράργυρος θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς κελσίου.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...