Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ανδραβίδα: Ηλικιωμένος πλήρωσε την παρατήρηση με επίθεση και ξεγύμνωμα


geros

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή μόλις έγιναν αντιληπτοί

Την παρατήρηση που έκανε προς μια ομάδα Βούλγαρων ΡΟΜΑ στο κέντρο της Ανδραβίδας, πλήρωσε ένας 80χρονος άντρας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Ο ηλικιωμένος πλησίασε τους αλλοδαπούς που έχουν «κατασκηνώσει» σε μια παιδική χαρά σε κεντρικό σημείο της κωμόπολης και τους είπε να προσέχουν και να μην κάνουν ζημιές.

Εκείνοι θεώρησαν "σωστό" να πλησιάσουν τον γέροντα και να αρχίζουν να τον περιπαίζουν. Του έβγαλαν κάποια από τα ρούχα του και του πέρασαν και μια σακούλα στο κεφάλι, βασανίζοντάς τον έτσι. Μόλις το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους περίοικους που κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των αλλοδαπών, οι τελευταίοι έσπρωξαν και πέταξαν στο έδαφος τον 80χρονο και τράπηκαν σε φυγή.

Οι συμπολίτες του ηλικιωμένου τον βοήθησαν να σηκωθεί και να μεταβεί για καταγγελία στο Α.Τ. Ανδραβίδας, ενώ οι αστυνομικοί μόλις πληροφορήθηκαν το συμβάν ενήργησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που παραμένουν άφαντοι.
 
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...