Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Hλεία: Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού – Αναλυτική πρόγνωση


nero

Θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι την Πέμπτη

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού περιμένουμε την Τετάρτη με βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση. Βελτίωση από την Πέμπτη. Οι άνεμοι στο Ιόνιο την Πέμπτη θα πνέουν βορειοδυτικοί σε σημαντική ενίσχυση έως θυελλώδεις.

Καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε το ερχόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο, η θερμοκρασία σε άνοδο κατά την διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα επικρατεί αρκετή ψύχρα έως και κρύο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
 
Την Τετάρτη 16/10 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία από τα βορειοδυτικά θα αρχίσουν να δίνουν βροχές. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε ολόκληρο το νομό, θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 15 με 16oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 22 με 23οC στα πεδινά, 17 με 18oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ. 

Την Πέμπτη 17/10 περιμένουμε βελτίωση του καιρού, λίγα σύννεφα το πρωί, αλλά και μικρή πιθανότητα βροχής κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 17 με 18oC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 21 με 22οC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. 
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...