Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τραγανό Ηλείας: Οι κουκουλοφόροι ληστές του μεσονυχτίου έκαναν 60χρονη να το βάλει στα πόδια


listes_2.

Μπούκαραν σε σπίτι στις 3 τα ξημερώματα στο Τραγανό – Η 60χρονη ιδιοκτήτρια κατάφερε να διαφύγει

Του Γιάννη Σπυρούνη

Τον τρόμο βίωσε λίγο πριν από τις τρεις τα ξημερώματα, μια 60χρονη γυναίκα στο Τραγανό του δήμου Πηνειού, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο κουκουλοφόρους ληστές. Οι δράστες έσπασαν την πόρτα του σπιτιού για να «μπουκάρουν» και εκείνη αφού απειλήθηκε, κατάφερε να διαφύγει και να αναζητήσει βοήθεια στα γειτονικά σπίτια.

Μοιάζει απίστευτη η ιστορία που έζησε μια εξηντάχρονη που ζει μόνη στο σπίτι της στις παρυφές του Τραγανού. Η γυναίκα παρακολουθούσε τηλεόραση όταν περίπου στις 2,45 δύο άτομα με κλωτσιές έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της. Μπήκαν μέσα και η 60χρονη αντίκρισε τους δύο άντρες να έχουν καλύψει με κουκούλα το κεφάλι τους και να φορούν γάντια στα χέρια. Μιλήσουν άπταιστα ελληνικά μην αφήνοντας αμφιβολίες για την εθνικότητά τους. Οι δράστες έβαλαν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο της γυναίκας και την πίεσαν να τους πει που είχε κρυμμένα χρήματα και αντικείμενα αξίας. Την ώρα που οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν, η 60χρονη κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας μακριά από το σπίτι της, ενώ οι ληστές συνέχισαν να ψάχνουν μέσα σε αυτό κάνοντας τα όλα άνω – κάτω. Τελικά έφυγαν αποσπώντας το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα μέσα στη νύχτα προσπάθησε να βρει βοήθεια από τα γύρω σπίτια αλλά δεν της άνοιγε κανείς, μη γνωρίζοντας τι είχε συμβεί και φοβούμενοι μέσα στη νύχτα. Αν και προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, μέσα στον πανικό της δεν τα κατάφερε και έτσι το πρωί μετέβη στο Α.Τ. Ανδραβίδας όπου και κατήγγειλε τα όσα είχαν συμβεί.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...