Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ηλεία: Νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Κυριακής – Αναλυτική πρόγνωση


weather

Εκμεταλλευτείτε την σημερινή ημέρα  για εξωτερικές εργασίες

Καλοκαιρία περιμένουμε σήμερα Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο, με τον υδράργυρο κατά μέσο όρο στους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου. Πάντως, τη νύχτα και νωρίς το πρωί λόγω της ξαστεριάς και της νηνεμίας θα επικρατεί αρκετή ψύχρα έως και κρύο.

Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, τις επόμενες περίπου 48 ώρες για εξωτερικές εργασίες, καθώς από το βράδυ της Κυριακής ένα νέο σύστημα θα αλλάξει το καιρό στην περιοχή μας.
 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, η νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φαίνεται ικανή να προκαλέσει σοβαρή κακοκαιρία τη νέα εβδομάδα, εξέλιξη την οποία θα δούμε καλύτερα σε νεότερες προγνώσεις κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 

Το Σάββατο 9/11 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 11 με 12oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 24 με 25οC στα πεδινά, 19 με 20oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
  
Την Κυριακή 10/11, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα αρχίσουν να δίνουν βροχές και πιθανόν καταιγίδες.  Η θερμοκρασία, το πρωί στους 11 με 12oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 22 με 23οC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς έως ισχυροί 6 μποφόρ το βράδυ.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Δευτέρα 11/11 περιμένουμε περαιτέρω επιδείνωση με βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές, χωρίς αξιόλογη μεταβολή ως προς τις μέγιστες. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί έως θυελλώδεις 8 μποφόρ. 
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 ilialive.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...