Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Αντιπλημμυρικά έργα και αγροτική οδοποιία στην Τ.Κ. Ξενιών




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                      Γραφείο Τυπου  



Δελτίο Τύπου

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Με το διπλό στόχο της αντιπλημμυρικής θωράκισης και
της εκτέλεσης έργων προστασίας του αγροτικού οδικού δικτύου στην τοπική κοινότητα των Ξενιών, διενεργήθηκε το πρωί της 12ης Νοεμβρίου 2013 στο Δημοτικό Κατάστημα των Λεχαινών διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου, ο οποίος και θα αναλάβει το διπλό έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης και της αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας.

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου ήταν γόνιμος και στην αρμόδια επιτροπή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατατέθηκαν συνολικά επτά προσφορές.

Από την δημοπρασία προέκυψε και ο προσωρινός μειοδότης του έργου, ο οποίος κατέθεσε προσφορά με το  ποσοστό της  έκπτωσης ν’ αγγίζει  το 53%.

«Το γόνιμο της δημοπρασίας ανοίγει το δρόμο για την εκτέλεση του έργου της αντιπλημμυρικής θωράκισης και της αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων που η γενική Κυβέρνηση μας παρέχει και παρά τη δραματική περικοπή των πόρων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση», σχολίασε ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμος με τα μέσα και την οικονομική δυνατότητα  που διαθέτει  κάνει τις ανάλογες παρεμβάσεις.

Ο προϋπολογισμός για την εκτέλεση του έργου ανήλθε στις 25.000 ευρώ και με βάση τη διακήρυξη αυτού η συνολική προθεσμία περαίωσης των αντιπλημμυρικών έργων και των έργων προστασίας των αγροτικών δρόμων έχει προσδιοριστεί στους δέκα μήνες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...