Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ηλεία: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Έρχονται βροχές και καταιγίδες


kataig

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά

Μετά από τρεις εβδομάδες ανομβρίας, μεταβολή του καιρού περιμένουμε βαθμιαία από το μεσημέρι της Δευτέρας 4/11 με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άστατος καιρός θα επικρατήσει το διήμερο Τρίτη 5/11 και Τετάρτη 6/11 με κατά περιόδους βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα περισσότερα στα πιο δυτικά τμήματα του νομού.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το βράδυ της Τρίτης προς την Τετάρτη οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. 

Βελτίωση περιμένουμε από το απόγευμα της Τετάρτης.

Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα ενισχυθούν και θα πνέουν νότιοι ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα της Τετάρτης σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, καλές καιρικές συνθήκες περιμένουμε το υπόλοιπο της εβδομάδας. 

Αναλυτικά στοιχεία για τον καιρό στην αναλυτική πρόγνωση το πρωί της Δευτέρας στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...