Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Άδωνις στην Πρωινή: "Για την ώρα . . . δεν υπάρχει σχέδιο υποβάθμισης του Νοσοκομείου Αμαλιάδας"


adonis

Ρόλος πρωτοβάθμιας φροντίδας για το Νοσοκομείο Κρεστένων - Δημιουργούνται Νοσοκομεία κορμού με υποστηρικτική λειτουργία Κ.Υ. Αστικού Τύπου - Τι λέει για τις απολύσεις γιατρών του ΕΟΠΥΥ και τις αλλαγές που σχεδιάζονται

«Δεν υπάρχει σχέδιο υποβάθμισης,  μέχρι στιγμής, του Νοσοκομείου Αμαλιάδας», διαβεβαιώνει με συνέντευξη του στην ΠΡΩΙΝΗ και τη δημοσιογράφο Κική Κολοβέρου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθαρίζοντας πως οποιαδήποτε απόφαση αλλαγής θα είναι προϊόν διαλόγου.

Στην παρούσα φάση, επεξεργάζεται με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τις προτάσεις που κατέθεσε η Διοίκηση της 6η ΥΠΕ για τον υγειονομικό χάρτη της Ηλείας τονίζοντας πως η μόνη αλλαγή που έχει ήδη αποφασιστεί αφορά το Νοσοκομείο Κ.Υ. Κρεστένων, ο ρόλος του οποίου θα αναπροσανατολιστεί με στόχο την ενίσχυση των παροχών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Όσον αφορά τον ΕΟΠΥΥ, ο Υπουργός Υγείας επισημαίνει ότι θα μετατραπεί μόνο σε αγοραστή υπηρεσιών με στόχο να απολαμβάνουν χαμηλότερες τιμές και υψηλότερη ποιότητα παροχών οι ασφαλισμένοι, τα Πολυϊατρεία και τα Κέντρα Υγείας θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ενώ για το αν θα απολυθούν γιατροί του Οργανισμού, απάντησε πως… δεν το γνωρίζει ακόμα!
 εφημερίδα Πρωινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...