Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Πύργος: Πλημμύρες σε Κεραία, Ροφιά Κολιρέϊκες Παράγκες - Αυτοκίνητο κατέληξε σε κανάλι (photos)


plimpyrgo131
plimipy

Γεμίζουν φρεάτια και κανάλια περιμετρικά της πόλης

plimpyrg132
plimpyrg133
plimipyrg13Οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών παρουσιάζουν αυτή την ώρα τα πρώτα προβλήματα στην περιοχή του Πύργου. Περιοχές ήδη επιβαρυμένες απο τις βροχές των τελευταίων ημερών, πλέον έχουν κορεστεί από τα όμβρια ύδατα.

Κανάλια και αποστραγγιστική τάφροι έχουν ξεχειλίσει ήδη σε περιοχές όπως η Κεραία, η Ροφιά και οι Κολιρέϊκες Παράγκες.

Νεότερη ενημέρωση 18:23

Πλημμύρες στο Καταράχι με υπερχείλιση των κεντρικών αποστραγγιστικών αύλακων, με συνέπεια να πλημμυρίσουν σπίτια και καλλιέργειες.

Ζημιές και ζώα σε κίνδυνο στις Κολιρέϊκες Παράγκες. Πριν από λίγο αυτοκίνητο κατέληξε σε κανάλι. Πήγε να σώσει τα πρόβατά του από την πλημμύρα και έπεσα μέσα στο κανάλι!

Αναφορές για ζημιές και στην περιοχή της Συντριάδας.

Όπως μας ενημερώνει ο υπεύθυνος των μετεωρολογικών θεμάτων του ilialive.gr, Θοδωρής Κονδύλης και υπεύθυνος των μετεωρολογικών σταθμών του Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Ηλεία, το ύψος βροχής ξεπερνά τα 50 χιλιοστά στην πόλη του Πύργου, ενώ τις τελευταίες περίπου 72 ώρες έχουν σημειωθεί συνολικά 130 χιλιοστά ύψος βροχής, που αντιστοιχεί σε 130 τόνους νερό ανά στρέμμα.

Από το βράδυ της Τρίτης το ilialive.gr και ο Θ.Κονδύλης έχουν ενημερώσει για τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία είναι σε εξέλιξη, με έκτακτο δελτίο καιρού. 

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση...
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...