Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αμαλιάδα: Δύο συλλήψεις για παράνομο τζόγο


tzogos

Κατάσχεση χρημάτων και μηχανημάτων

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου και κατά τη διάρκεια των εορτών στη Δυτική Ελλάδα. Σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους των αστυνομικών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Αμαλιάδα συνελήφθησαν ένας 41χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος και μια 54χρονη γυναίκα ως παίχτρια.

Ειδικότερα αργά το απόγευμα του Σαββάτου, σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, σε καφετέρια, στην Αμαλιάδα, βρήκαν σε λειτουργία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με κερματοδέκτη στον οποίο είχε εγκατασταθεί πρόσθετο λογισμικό πρόγραμμα διεξαγωγής τυχερών παιγνίων.

Συνελήφθη ο 41χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και μία 54χρονη θαμώνας, η οποία συμμετείχε ως παίκτρια, ενώ κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το χρηματικό ποσό των 179,50 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα συνεχιστούν αμείωτα, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών σε όλη τη διάρκεια των εορτών.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...