Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ηλεία: ο καιρός – Αναλυτική πρόγνωση


kataitriti

Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων την Τετάρτη. 

Την Πέμπτη δεν προβλέπονται φαινόμενα, ωστόσο από το βράδυ θα ενισχυθούν οι άνεμοι στο Ιόνιο αλλά και στα χερσαία τμήματα. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Παρασκευή και το Σάββατο θα πρέπει να επικρατήσουν ανατολικοί - νοτιοανατολικοί πολύ θυελλώδεις 8-9 μποφόρ στο Ιόνιο και 7-8 στα χερσαία, ενώ την Κυριακή διαφαίνεται ιδιαίτερα σοβαρή κακοκαιρία. Την εξέλιξη αυτή θα την δούμε καλύτερα σε επόμενες προγνώσεις. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Την Τετάρτη 29/1 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με βροχές το πρωί. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μέχρι το απόγευμα θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία το πρωί, 9 με 10oC στα πεδινά, 3 με 4oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 14 με 15oC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - νοτιοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Πέμπτη 30/1 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία το πρωί, 7 με 8oC στα πεδινά, 2 με 3oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί σε ενίσχυση από το απόγευμα σε ισχυρούς 6 μποφόρ. 
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις εννέα διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias    
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 
Εκδόθηκε 07:40 , 27-01-2014
Ανανεώθηκε 13:40 , 27-01-2014
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...