Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Με το βλέμμα στον… τελικό


Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί το μεγαλύτερο στόχο του ΠΑΟ τη φετινή περίοδο

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου στη Λεωφόρο.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί το μεγαλύτερο στόχο του Παναθηναϊκού τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Για αυτό τον λόγο οι «πράσινοι» θέλουν να… καθαρίσουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Λεωφόρο (18:00, OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στους «4» του Κυπέλλου το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πανιώνιος-ΟΦΗ, οπότε είναι αρκετές οι πιθανότητες η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Για αυτό τον λόγο ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε να συμπεριλάβει όλα τα δυνατά «όπλα» του Παναθηναϊκού στην αποστολή του σημερινού ματς, εκτός από τον τραυματία Μέντες και του επιβαρημένους Νάνου και Ρισβάνη. Μάλιστα, ο 42χρονος τεχνικός υπολογίζει και τον Σίλντενφελντ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Αναστασίου σκοπεύει να κάνει ελάχιστες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε ματς Κυπέλλου. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σπυρόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ (ή Τριανταφυλλόπουλο) και Χουχούμη.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικού χαφ τους Ζέκα και Πράνιτς. Σε ρόλο επιτελικού χαφ θα είναι ο Αμπέντ, με τους Καρέλη και Μπεργκ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μαρινάκης, Αναστασόπουλος, Ατζαγκούν, Ντίνας, Κλωναρίδης και Μπαϊράμι.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...