Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Από χειμώνα… καλοκαίρι στον Ολυμπιακό


Από χειμώνα… καλοκαίρι στον ΟλυμπιακόΈχουν «φουντώσει» τις τελευταίες ώρες οι περιπτώσεις για τον Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ και τον Αμπντούλ Ραζάκ

Ακόμη μία «τεσσάρα» κατάφερε να πετύχει τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 4-0 του Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μίτσελ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών, αποδεικνύοντας πως εμπιστεύεται όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και εκείνοι με τη σειρά τους έδειξαν πως όλοι μπορούν να βοηθήσουν στην καλή εικόνα της ομάδας.

Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη μεταγραφική κινητικότητα για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύντομα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα ανακοινώσει την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη από τον Πανιώνιο, με το ενδεχόμενο να μετακομίσει από τώρα στου Ρέντη – μετά και το τροχαίο ατύχημα που είχε ο Μιγκέλ Τόρες – να παραμένει ανοιχτό.

Από εκεί και πέρα, αυξάνονται οι πιθανότητες ο Ολυμπιακός να κάνει δικό του και τον Μιχάλη Μπακάκη από τον Παναιτωλικό για το καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, στη Ρωσία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να προχωρά στην απόκτηση του Αμντούλ Ραζάκ της Ανζί, ενώ υποστηρίζουν πως θα τον δώσει με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ωστόσο, υπήρξε άμεσα η σχετική διάψευση.

Παράλληλα, οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, ο οποίος ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι, είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρολεύκους». Στην περίπτωση του Ιβοριανού χαφ και εκείνη του 22χρονου μέσου από τη Σομαλία – με νορβηγική υπηκοότητα - εμπλέκεται ο γνωστός ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ.

Τέλος, χθες η «Α'Βola», επικαλούμενη δημοσίευμα του «France Football», ανέφερε πως οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση του Ισλάμ Σλιμανί. Συγκεκριμένα, έγραφε πως Ολυμπιακός, Σασουόλο και αρκετές γερμανικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Αλγερινό επιθετικό της Σπόρτινγκ!

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...