Μετά τον Ντουντού παίρνει και Νούνιεζ ο ΟΦΗ


Μετά τον Ντουντού παίρνει και Νούνιεζ ο ΟΦΗ
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Λιονέλ Νούνιεζ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ και την Τρίτη αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμισι χρόνο

 Τη μέρα που ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ντουντού Σεαρένσε σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον ΟΦΗ, δίνοντας του τη νίκη κόντρα στον Πανθρακικό με 1-0, ένας άλλος πρώην «ερυθρόλευκος» έφτανε στην Κρήτη, για να γίνει το νέο μέλος της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο λόγος για τον Λιονέλ Νούνιεζ, που τα έχει βρει σε όλα με τον ΟΦΗ και αναμένεται να υπογράψει στην Τρίτη συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 χρόνου με τους Κρητικούς. Να τονίσουμε πως ο Νούνιεζ είναι ανέτοιμος αυτή την στιγμή αγωνιστικά και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσει σε καλό επίπεδο και να βοηθήσει.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» τη σεζόν 2007/, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Τζοχόρ Νταρούλ. Την ίδια ομάδα όπου μεταγράφηκε προ καιρού ο Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Μετά το πέρασμά του απ' την Ελλάδα, ο 29χρονος Νούνιεζ αγωνίστηκε στις Ιντεπετιέντε (δυο φορές), Μπούρσασπορ και Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ στη Μαλαισία σκόραρε 23 γκολ (σε 25 συμμετοχές).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ