Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Γαστούνη: Στη "φάκα" 44χρονος με 64 φυτά κάνναβης σε "φυτεία δωματίου"


xasisia

Κατασχέθηκαν ακόμα 400 γραμμάρια πυρίτιδας και βραδύκαυστο φυτίλι μήκους 1,5 μέτρου περίπου

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, στη Γαστούνη Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 44 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για  καλλιέργεια κάνναβης και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και μιας κυνηγετικής καραμπίνας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ενήργησαν έρευνα στην κατοικία του 44χρονου στη Γαστούνη, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν, 64 φυτά κάνναβης, 400 γραμμάρια πυρίτιδας, κομμάτια από βραδύκαυστο φυτίλι συνολικού μήκους 140 εκατοστών, ένα κινητό τηλέφωνο και μια κυνηγετική καραμπίνα την οποία κατείχε παράνομα.

Ο δράστης καλλιεργούσε τα φυτά σε γλαστράκια φυτωρίου, τα οποία είχε τοποθετήσει σε δωμάτιο του πρώτου ορόφου της οικίας του, ο οποίος ήταν υπό κατασκευή. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ τα φυτά εκριζώθηκαν. Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...