Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΥΧΤΥΟ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ, ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΓΗΣ!!






ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Φυσιολατρικος  Οικολογικος                                                     
18 / 03 / 2014     
 Μέλος της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε – Ο.Ξ.Ν.Ε..    
Facebook Panagiotis Axilleopoulos                                            
Αριθ. Πρωτ. 442    Τηλ. 69740709976974070997 
 e-mail goumerios@yahoo.gr                                                             
Κεντρ. Γραφ. ΒΑΤΑΤΖΗ 11, 114 72 ΑΘΗΝΑ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΟΥΜΕΡΟ ΗΛΕΙΑΣ ( ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ ) ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ

ΠΡΟΣ  Μ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ  ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΥΧΤΥΟ ΤΩΝ  ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ, ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΓΗΣ!!

Μετά από
πρόσκληση του Συλλόγου μας και του ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ ( TERRA OLYMPIA )
θα επισκεφθούν στις 22,23,24  Μαρτιου 2014  την ΗΛΕΙΑΚΉ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ  ΓΗ  η ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ  ΑΘΗΝΩΝ με Αρχηγό τον Εθελοντή ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΣ κ. Παναγιώτη Αχιλλεοπουλο!!;;
Τις  εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν, O  ΣΥΛΛΟΓΟΣ μας << ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ >> Φυσιολατρικος, Οκολογικος,   και το ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟ  ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ << TERRA OLYMPIA >>!!  
Το πρόγραμμα εχει ως εξης::  1η ημερα Σαββατο  022 – 03 – 2014 αναχωρηση ωρα 07.00 π.μ. από Αθηνα αφιξη περιπου ωρα 12.00 π.μ. στο χωριο ΚΑΣΤΡΟ ΔΗΜΟΥ, ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ, ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ!!
Επισκεψη στο ΚΑΣΤΡΟ ΧΛΕΜΟΥΤΣΙ , πεζοπορια μια ωρα ξυπολιτοι στην αμμουδια της ( χρυσης ακτης ) και στη συνεχεια Ιαματικο Λουτρο στα  Λουτρα της ΚΥΛΛΗΝΗΣ!!  
Περιπου ωρα 17.00, Φαγητο, γλεντι, χορος  στην πανεμορφη ΚΟΥΡΟΥΤΑ!!
 Στη Συνεχεια αφιξη στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ οπου και η διανυχτερευση σε Ξενοδωχειο!
2η ημερα Κυριακη  23 – 03 – 2014 αναχωρηση από ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ο7.00 αφιξη στο ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ,  στο ΓΟΥΜΕΡΟ 10.00  πεζοπορια 3 – 4  ωρες σε τμημα της ορεινης διαδρομης ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΔΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ στο τμημα από Γουμερο προς Αρχαια Ολυμπια που περναει απο τα χωρια ( Γουμερο, Χελιδονι, Κλαδαιο, Μαγειρα, Κοσκινα, Αρχαια Ολυμπια ), στη διαδρομη θα επισκεφθουν την αναγεννημενη αρχαια ελια 3.500 ετων, τα επτα ζωναρια, την Μονη ΑΣΚΗΤΗ, , ΜΥΚΗΝΑΊΚΟΥΣ  ΤΑΦΟΥΣ  κ.τ.λ.
Επισης θα γινει επισκεψη στην παλια εκκλησια της Αγιας Παρασκευης στο χωριο ΓΟΥΜΕΡΟ στη συνεχεια φαγητο χορος και γλεντι!!
3η  ημερα Δευτερα 24 – 03 - 2014  θα επισκεφθουν την ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ αρχαιολογικους χορους και επιστροφη τις απογευματινες ωρες  για ΑΘΗΝΑ!!
Πανω από 450 χιλιομετρα διαδρομες εχει δημιουργησει τα τελευταια 11 χρονια ο Συλλογος μας, σε συνεργασια με την Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε – Ο.Ξ.Ν.Ε. στην περιοχη του ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ, στην ευρυτερη ορεινη περιοχη της ΗΛΕΙΑΣ για ολες τις εποχες, για ολες τις ηλικιες!!
  Ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε  τα Μ.Μ.Ε. του ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ & της υπόλοιπης ΕΛΛΑΔΑΣ για την αμέριστη συμπαράστασή τους στις πρωτοβουλίες μας σας διαβιβάζουμε και φωτογραφίες από άλλες  εξορμήσεις μας.
Με τιμή και εκτίμηση για το Δ.Σ. Με φυσιολατρικούς & οικολογικούς χαιρετισμούς .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ α.α.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ                                                   ΤΣΕΡΤΟΥ – ΜΑΓΟΥΛΑ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ                             
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Μ.Μ.Ε. Αρχές, Φορείς, Συλλόγους, Σωματεία, Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. – Ο.Ξ.Ν.Ε

Η Ηλεία δεν είναι μόνο κάμπος και παραλία…. υπάρχουν και τα ορεινά
για όσους θέλουν να φθάσουν ψηλά...!!
 Τιμή και ευθύνη να κατάγεσαι από την Ηλειακή Ολυμπιακή Γη.

Η ΑΦΗ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ,  ΓΕΝΝΕΤΗΡΑ ΓΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...