Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Νέος πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ ο Μιχάλης Κατρίνης


Katrinis
Με τις θετικές ψήφους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς και του Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου, ενέκρινε η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, μετά από εισήγηση της υφυπουργού Υγείας, Ζέτας Μακρή, την τοποθέτηση του Ηλείου Μιχάλη Κατρίνη στη θέση του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ. Oι υπόλοιποι βουλευτές ψήφισαν παρών.

Σε δήλωση του, ο κ. Μιχάλης Κατρίνης επισημαίνει: '' Αποτελεί τιμή και ευθύνη για μένα, η διακομματική στήριξη και αποδοχή. Το ζήτημα της καταπολέμησης των ναρκωτικών και της στήριξης των προσπαθειών απεξάρτησης, υπερβαίνει κομματικές γραμμές και σκοπιμότητες. Απαιτεί εθνική συνεννόηση και εθνικό σχέδιο. Η δική μου δέσμευση είναι μία και μοναδική. Σκληρή δουλειά, διαρκής και ασυμβίβαστη προσπάθεια στήριξης των ανθρώπων και των οικογενειών που βιώνουν το πρόβλημα, συνεργασία με το σύνολο της επιστημονικής κοινότητας και των φορέων και ουσιαστικό έργο.''

Ο Μιχάλης Κατρίνης, 38 ετών,  είναι οδοντίατρος. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και έχει 2 μεταπτυχιακά, στη Βιολογία Στόματος (Οδοντιατρική Σχολή) και τη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας (Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας). Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Βουλευτής Ηλείας από το 2007 ως το 2012. Γραμματέας της Επιτροπής Άμυνας και εξωτερικών Υποθέσεων, συμμετείχε στις επιτροπές Οικονομικών Υποθέσεων, Κοινωνικών Υποθέσεων και Προστασίας Περιβάλλοντος. Ως μέλος της Επιτροπής Υγείας και Οικογενειακών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης,  ήταν επικεφαλής της καμπάνιας ‘’1 στα 5 ‘’ ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών για τη χώρα μας μέχρι το 2012. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...