Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Πύργος: Διαρρήκτης και θύμα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο


diarriktes

Ιδιοκτήτης διαμερίσματος είδε αυτόν που τον έκλεψε να φεύγει με τα κλοπιμαία σε πολυκατοικία στην Αγ. Βαρβάρα

Του Γιάννη Σπυρούνη

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη χθες το πρωί σε πολυκατοικία στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Πύργου. Διαρρήκτης και θύμα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στην είσοδο της πολυκατοικίας την ώρα που ο πρώτος είχε «ξαφρίσει» το διαμέρισμα του δεύτερου. Το σακίδιο που είχε στην πλάτη ο διαρρήκτης, έκανε το θύμα του να τον κυνηγήσει, αφού επρόκειτο για το δικό του που είχε μέσα στο σπίτι του.

Ο διαρρήκτης, πιθανότατα ελληνικής καταγωγής, είχε μπει στην πολυκατοικία πατώντας τα κουδούνια στην είσοδο και λέγοντας πως μοιράζει φυλλάδια, περίπου στις εννέα το πρωί. Έτσι ανέβηκε στον 3ο όροφο και κατάφερε να παραβιάσει την πόρτα ενός εκ των διαμερισμάτων. Μπήκε, έψαξε και βρήκε για να πάρει ένα σακίδιο ώμου, στο οποίο έβαλε μέσα χρήματα, κοσμήματα και ένα λάπτοπ. Αφού τελείωσε την έρευνα του διαμερίσματος και έχοντας βρει ότι ήθελε, έφυγε βιαστικά. Στην είσοδο της πολυκατοικίας, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος είδε πως επρόκειτο για ένα άγνωστο πρόσωπο και τον ρώτησε τι ήθελε εκεί. Ο διαρρήκτης απάντησε πως μοίραζε διαφημιστικά φυλλάδια και έδειξε πειστικός με το σακίδιο στην πλάτη. Γυρίζοντας να φύγει όμως, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος αναγνώρισε το σακίδιό του και άρχισε να κυνηγά τον διαρρήκτη, έως ότου αυτός κατάφερε να ξεφύγει και να εξαφανιστεί.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κάλεσε την Αστυνομία και άμεσα άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν αναζητήσεις στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...