Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Εκπολιτιστικός σύλλογος Κάτω Παναγιάς :Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

Την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, έγινε ο καθιερωμένος Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου μας. 
Αρκετοί κάτοικοι του χωριού αλλά και
των περιχώρων έδωσαν το παρόν, όπως μέλη του Εθιμοτοπικού Συλλόγου Λεχαινών, του Συλλόγου Νέων Καβασίλων και φυσικά πολλά ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου μας. Συγκεκριμένα, 200 άτομα παρευρέθηκαν στο Εστιατόριο "Είδαρ" του κ. Γεώργιου Βόσσου στην Κυλλήνη τα οποία μας γέμισαν χαρά με την παρουσία τους, το κέφι τους αλλά και με το χορό τους.

Η μουσική επιμέλεια ήταν από τον Dj Θανάση Ψυχογιό με τραγούδια αποκριάτικα, λαϊκά αλλά και μουσικές της Μικράς Ασίας δίνοντας μία ξεχωριστή πινελιά στην βραδιά και στην διασκέδαση μας. 

Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η κλήρωση των 30 δώρων της λαχειοφόρου όπου πολλοί συγχωριανοί άρχισαν τα πειράγματα μεταξύ τους μόλις κέρδισαν τα πρώτα δώρα τους. 

Την παράσταση έκλεψε έναν μικρό κοριτσάκι από την Κάτω Παναγιά όπου <<έβαλε τα γυαλιά>> στους μεγάλους καθώς κέρδισε 4 από τα 30 δώρα της βραδιάς!!!

 Τα μέλη του Συλλόγου μας αφιέρωσαν πολλές ώρες προσωπικής εργασίας για να καταφέρουν να διασκεδάσει ο κόσμος και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους. 
 Τέλος, ο Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Παναγιάς ευχαριστεί τον κ. Γιάννη Στριγά για την συνεχή ενημέρωση που μας παρέχει μέσα από το blog του για όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.
Ν.ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ...

Και του χρόνου με υγεία ..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...