Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Στο πλευρό του Ολαϊτάν ο Αναστασίου


Μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου γεννιέται και πεθαίνει κάθε αντιπαλότητα

Σε μια νορμάλ, πολιτισμένη κοινωνία δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση ή τουλάχιστον να περάσει απλά στα… ψιλά.

Επειδή, όμως, το ελληνικό ποδόσφαιρο απέχει πολύ από τέτοιους χαρακτηρισμούς, η απόφαση των Γιάννη Αναστασίου και Αμπντούλ Ατζαγκούν να επισκεφτούν τον Μάικλ Ολαϊτάν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, σίγουρα προκαλεί αίσθηση.

Η εικόνα του νεαρού επιθετικού του Ολυμπιακού να λιποθυμά κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν σίγουρα σοκαριστική, εκείνη που ακολούθησε όμως, είναι από τις λίγες που γεννούν ελπίδα.

Με το πού έγινε αντιληπτό πως κάτι δεν πάει καλά με τον ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων», οι συνάδελφοί του με τα πράσινα ήταν οι πρώτοι που ζήτησαν να μπει φορείο και το ιατρικό επιτελείο ενώ η κάμερα «έπιασε» τον τεχνικό του Παναθηναϊκού και τον αρχηγό της ομάδας να χειροκροτούν τη στιγμή της αποχώρησής του από τον αγωνιστικό χώρο.

Το ίδιο βράδυ η ΠΑΕ έστειλε ανθοδέσμη και ευχές για ταχεία ανάρρωση, ενώ το τελευταίο «μάθημα» ποδοσφαιρικού πολιτισμού, για κάτι που θα έπρεπε να θεωρείτο αυτονόητο, ήταν η φυσική παρουσία μελών της «πράσινης» οικογένειας στο πλευρό του Ολαϊτάν.

Έτσι, την Τρίτη οι Γιάννης Αναστασίου και Αμπντούλ Ατζαγκούν βρέθηκαν στο νοσοκομείο «Metropolitan» όπου είχαν μια σύντομη συνομιλία με τον Ολαϊτάν, μεταφέροντας και τις ευχές των συμπαικτών τους προς αυτόν.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος κάνει αρκετή παρέα εκτός γηπέδων με τον συμπατριώτη του, χάρηκε ιδιαίτερα για την απρόσμενη επίσκεψη και τους ευχαρίστησε για την κίνησή τους.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...