Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Γαστούνη: Αστυνομικοί έσωσαν 50χρονο από πνιγμό, σε αποστραγγιστικό αυλάκι


asthenoforo3_1.

Ο διασωθείς είχε πέσει μέσα στο αυλάκι μαζί με την τετράτροχη γουρούνα που οδηγούσε, όταν αποκολλήθηκε ο άξονας του τροχού

Διασώθηκε μετά την άμεση επέμβαση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, ένας 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετά από εκτροπή του οχήματός του έπεσε σε αποστραγγιστικό αυλάκι με νερό.

Ειδικότερα, πριν τέσσερις μέρες (5-4-2014) το πρωί, στο 1ο χλ, της Επαρχιακή οδού Γαστούνης - Λουτρών Κυλλήνης, ο 50χρονος οδηγώντας μία τετράτροχη μοτοσικλέτα, έπεσε μέσα σε αποστραγγιστικό αυλάκι τριών μέτρων, που περιείχε νερό ύψους μισού μέτρου, όταν αποκολλήθηκε ο πίσω δεξιός άξονας του οχήματος του.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης που περιπολούσαν στην περιοχή, αντιλαμβανόμενοι εγκαίρως το περιστατικό, ενήργησαν άμεσα, απεγκλωβίζοντας τον 50χρονο, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και είχε καταπλακωθεί από τη μοτοσικλέτα του με το κεφάλι μέσα στο νερό.

Στη συνέχεια και με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, ο 50χρονος ανασύρθηκε από το αυλάκι και διακομίσθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και έπειτα στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πύργου.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...