Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Έδωσαν λίγο από το αίμα τους και πρόσφεραν ζωή...


Μάθημα ευαισθησίας, ανθρωπιάς και φιλαδελφίας έδωσαν προς όλους μας το πρωί της Τρίτης, οι μαθητές του
2ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας, οι οποίοι αν και ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις εξετάσεις τους, διέθεσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να προσφέρουν αίμα για όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που καθημερινά το έχουν ανάγκη. Με την καθοδήγηση και τον έμπρακτο παραδειγματισμό των καθηγητών τους, οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ πραγματοποίησαν χθες την πρώτη τους εθελοντική αιμοδοσία στο Επισκοπείο της Αμαλιάδας.
Με αυτήν τους την προσπάθεια τα παιδιά θέλησαν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης προς όλους μας, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τον σύγχρονο και ανθρωπιστικό ρόλο της εκπαίδευσης στον σύγχρονο κόσμο, η οποία επεκτείνετε και σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.
Αξίζουν συγχαρητήρια πρωτίστως στα παιδιά και φυσικά σε όλους τους εμπλεκόμενους αυτής της προσπάθειας, τον διοργανωτή και συντονιστή Ιερέα και Καθηγητή Θεολόγο π. Γεώργιο Σταθόπουλο, την Υπο/ντρια κ. Καλλιόπη Γεωργοπούλου και την κ. Σοφία Σαββοπούλου για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη, καθώς επίσης και την Δ/ντρια του σχολείου κ. Αγνή Μπαλή που υπήρξε αρωγός και υποστηρικτής και αυτού του εγχειρήματος.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...