Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου ...Η ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Χθες Τετάρτη 23 Απριλίου 2014  στο χωριό μας τιμήθηκε με μεγάλη μεγαλοπρέπεια η εορτή εορτή του Αγ. Γεωργίου ..
Στη  εκκλησία του Αγίου Γεωργίου  τελέστηκε Θεία Λειτουργία  με την εκκλησία να είναι κατάμεστη από Νιχωρίτες και άλλους συνδημότες πιστούς ...
Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκε η
βουλευτής Ν.Ηλείας  Κα Δ.Αυγερινοπούλου ,ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρίου Κος Νίκος Π  Ψυχογιός οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Ανδραβίδας -Κυλληνης Κοι Δημητρουλόπουλος Παναγιώτης ,Κορομηλάς Ανδρέας,Ναμπίλ Μοράντ και πλήθος κόσμου .
Υπήρξε αρτοκλασία και την προηγούμενη ημέρα αλλά και σήμερα .
Με το πέρας της Λειτουργίας έγινε η περιφορά της εικόνας Του Αγ.Γεωργίου σε ολόκληρο σχεδόν το χωριό μας ..
Εν συνεχεία ο πολιτιστικός σύλλογος τιμώντας την παράδοση με μπροστάρη το πρόεδρο Κο Βασίλειο Τσάκο έκανε την Πασχαλινή εκδήλωση παρουσία των συχωριανών έψησε αρνιά στην πλατεία του χωριού και κέρασε τους παρευρισκόμενους όπως κάθε χρονιά ..



Ο πρόεδρος του συλλόγου καλωσόρισε τον κόσμο ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και ευχαρίστησε όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου και κράτησαν την παράδοση που θέλει τον πολιτιστικό σύλλογο να κερνάει τις ημέρες του Πάσχα τους συχωριανούς και φίλους .
Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και τους Δρούλια Γιάννη , Βασίλειο Ασβεστά  , Χαλούλο Δημήτριο ,που προσφέρθηκαν να ψήσουν και να κάνουν την διανομή των αρνιών .
Επίσης ο πρόεδρος Κος Τσάκος ευχαρίστησε και το super market ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗ
την Κάβα ΑΦΩΝ Περικλέους την καφετέρια Killini Port για την χορηγία τους στον σύλλογο
και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει τον Dj thanos Θανάση Γ.Ψυχογιό για την αφιλοκερδώς μουσική πλαισίωση της εκδήλωσης ..















Χρόνια πολλά και του Χρόνου ...με υγεία και ευημερία στον τόπο μας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...