Hμερίδα για την τουριστική προβολή της Ηλείας


Πραγματοποιείται την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα η ιδιαίτερα σημαντική Ημερίδα που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηλείας, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί το Σχέδιο Δράσης για την Τουριστική Ανάπτυξη και Προβολή της Ηλείας.

Πρόκειται για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές εκδηλώσεις, γι’ αυτό και από το ΕΒΕ καλούνται όλοι οι επιχειρηματίες και τα στελέχη του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα να παρευρεθούν και να την παρακολουθήσουν. Η πραγματοποίηση της θα γίνει στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Διοικητηρίου.
Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί ένα πρακτικό σχέδιο δράσης για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της Ηλείας. Ένα σχέδιο δράσης που ακτινογραφεί την υπάρχουσα κατάσταση και θέτει τις προτεραιότητες για το τουριστικό μέλλον της Ηλείας. Αναδεικνύει τη σημασία του τουριστικού μας προϊόντος που όχι μόνο είναι μονόδρομος για την τοπική οικονομία της Ηλείας, αλλά και άρρηκτα συνδεδεμένο με πολλούς άλλους επιμέρους τομείς όπως παράδειγμα τα τοπικά προϊόντα.
Η παρουσία όλης της επιχειρηματικής κοινωνίας που συνδέεται έμμεσα ή άμεσα με τον τουρισμό είναι άκρως επιβεβλημένη διότι καλούμαστε όλοι να συναποφασίσουμε τι θα ξεκινήσουμε την επόμενη μέρα, και αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς την παρουσία του επιχειρηματικού κόσμου. Το σχέδιο δράσης έχει άποψη συγκεκριμένη, πρακτική και όχι θεωρητική. Ο εισηγητής της ημερίδας είναι ο υπεύθυνος τουρισμού του Επιμελητηρίου Ηλείας ο οποίος στη σύντομη τοποθέτησή του στο τουριστικό συνέδριο του Δεκεμβρίου αφενός κέντρισε το ενδιαφέρον όλων και αφετέρου ανέβασε και τις προσδοκίες αυτών που αναμένουμε να ακούσουμε. Επίσης στην ημερίδα θα παρουσιαστούν και τα αποτελέσματα του σχετικού ερωτηματολογίου που διανεμήθηκε από το Επιμελητήριο Ηλείας τον Δεκέμβριο, και αποτίμησε τις απόψεις της τουριστικής επιχειρηματικής κοινωνίας.
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ