Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Βάρδα: Νεκρή η 31χρονη Ολυμπιονίκης της Ρυθμικής Άννα Πολλάτου σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου


troxaio_varda1aaaaa
Η 31χρονη χάλκινη Ολυμπιονίκης του Σίδνευ στη Ρυθμική Γυμναστική Άννα Πολλάτου είναι η γυναίκα που έχασε τη ζωή της νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στην καρμανιόλα της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της Βάρδας. Η 31χρονη αθλήτρια από την Κεφαλονιά, άφησε την τελευταία της πνοή μετά απο νωτομετωπική σύγκρουση με ΙΧΦ.

Περίπου στις 16:20 η 31χρονη που είχε κατεύθυνση προς την Κυλλήνη, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, στο ύψος του Γηροκομείου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της μάρκας Smart, έκανε τετ α κε, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με το πίσω μέρος του οχήματος της συγκρούστηκε με ένα ΙΧ φορτηγάκι αγροτικό, που επέβαιναν δύο άντρες απο την περιοχή και κινούνταν απο Πύργο προς Πάτρα.
Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για την γυναίκα. Ο κλωβός του Smart δεν επηρεάστηκε αλλά απο τη σύγκρουση έσπασαν τμήματα του ταμπλό, ενώ αποκολλήθηκε το τιμόνι. Οι επιβαίνοντες στο άλλο όχημα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας με διερχόμενο όχημα.

troxaio varda2a
troxaio varda3
troxaio varda4a
troxaio varda5
troxaio varda6
troxaio varda7
 Πρώτη ενημέρωση: 16:29 17/05
Τελευταία ενημέρωση: 18:55 17/05
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...