Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Στο Κατάκολο ο Αντώνης Σαμαράς!


Την Ηλεία επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ένα 24ωρο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που οριστικοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός θα έχει έναν και μοναδικό «σταθμό», το λιμάνι Κατακόλου.

Στις 10 το πρωί έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στο Λιμενικό Ταμείο όπου ο κ Σαμαράς θα ενημερωθεί για τα έργα στο λιμένα, ενώ όπως έγινε γνωστό πρόκειται να αναφερθεί ακόμα στη συμφωνία για την εξόρυξη πετρελαίου καθώς και για τη δημοπράτηση του τμήματος Ολυμπίας οδού Πάτρα- Πύργος. 
                 Σφοδρή επίθεση στον Τσίπρα 
Στην Πάτρα, στην κεντρική εκδήλωση του Ανδρέα Κατσανιώτη, του υποψηφίου που υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία, για την Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, βρέθηκε χθες το βράδυ  ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.   
Ο κ. Σαμαράς, εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον «επικίνδυνο τζογαδόρο που βλέπει μπλόφες για το μέλλον του τόπου μας». Ο  πρωθυπουργός έπλεξε το εγκώμιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ανδρέα Κατσανιώτη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την Δυτική Ελλάδα.   
Επίσης μίλησε για τις πολλές αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής και εμφανίστηκε αισιόδοξος, για την πορεία τόσο της χώρας, όσο και της Δυτικής Ελλάδας. Από την τοποθέτησή τους δεν έλειψαν και οι κομματικές αναφορές, ιδιαίτερα προς την ΟΝΝΕΔ και στη ΔΑΠ και την επικράτηση της παράταξης στις φοιτητικές. Την ομιλία του κ Σαμαρά παρακολούθησαν ο υπουργός Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτης, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάννης, υποψήφιοι Ευρωβουλευτές και βουλευτές της ΝΔ στη Δυτική Ελλάδα. 


Γιώργος Κ.Ροζής
giorgosrozis@yahoo.gr
patrisnews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...