Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ηλεία: Τοπικές μπόρες το πρωί του Σαββάτου με βαθμιαία βελτίωση – Αναλυτική πρόγνωση (Ανανεώθηκε)


velt
Θα διατηρηθούν οι τοπικές μπόρες σήμερα Παρασκευή. Βελτιώνεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο, ωστόσο το πρώτο μισό του Σαββάτου περιμένουμε τοπικές μπόρες / τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 

Το Σάββατο 17/5, περιμένουμε το πρώτο μισό της ημέρας μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια το υπόλοιπο. Η θερμοκρασία το πρωί, 10 με 11oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 20 με 21oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ΔΝΔ μέτριοι 5 μποφόρ.

Την Κυριακή 18/5, περιμένουμε λίγες νεφώσεις από το μεσημέρι βαθμιαία θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία το πρωί, 11 με 12oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 22 με 23oC στα πεδινά, 17 με 18oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias                 
                  
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:40 , 16-05-2014
Ανανεώθηκε 11:25 , 16-05-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...