Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Έρχεται βροχερό Σαββατοκύριακο - Αναλυτική πρόγνωση



Έρχεται βροχερό Σαββατοκύριακο - Αναλυτική πρόγνωση

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν το Σάββατο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινες ώρες στα ηπειρωτικά. Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα νοτιοανατολικά.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα στο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: τοπικές νεφώσεις αρχικά στη Θεσσαλία και βαθμιαία και στα υπόλοιπα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν λίγες καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες. Βελτίωση το απόγευμα.
Άνεμοι: δυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: στο βορειοανατολικό Αιγαίο νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως τις μεσημβρινές ώρες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα νότια.
Άνεμοι: δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά οπού και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές τις απογευματινες ώρες.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 και κατά περιόδους 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Κεφαλονιά
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με πιθανές βροχές το πρωί και βελτίωση το απόγευμα.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Κυριακή 01-06-2014
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 02-06-2014
Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος σταδιακά στα δυτικά και τα νότια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα στην Πελοπόννησο θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία από τα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη 03-06-2014
Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια όπου θα εκδηλωθούν βαθμιαία και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Από το απόγευμα πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές στη βόρεια Ελλάδα και τις Κυκλάδες.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα νοτιά πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέταρτη 04-06-2014 και Πέμπτη 05-06-2014
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινες ώρες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα την Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές θα ασθενήσουν ή θα σταματήσουν.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: άνοδο στα ανατολικά και νότια.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...