Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ .ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ




Πολύ μεγάλη επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί η 3η θέση που πήραν τα κορίτσια μας στην προκριματική ΄φαση για την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo που γίνεται αυτήν την ώρα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης
Τόσο η Μαρία Αρβανιτάκη όσο και η Βασιλική Στριγά έδωσαν τον πρώτο από τους αγώνες
των κατηγοριών τους και πέρασαν στην 4αδα της πρόκρισης .
Η Βασιλική Στριγά έδωσε ένα
πάρα πολύ καλό και δυνατό αγώνα και ενώ 4'' πριν το τέλος προηγήθηκε με ένα τεχνικό χτύπημα η αντίπαλος ισσοφάρισσε και ο αγώνας πήγε στην παράταση .
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βασιλική Στριγά αδικήθηκε ότανμε ενα αριστοτεχνικό χτύπημα που μετρούσε ως τρίποντο οι διαιτητές δεν της το μέτρησαν με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαμαρτυρίες τόσο από την Νιωρίτισσα αθλήτρια όσο και από τον προπονητή της Κο Σ.Παπαδημητρίου καθώς και από το κοινό .
Ο αγώνας τελικά πήγε στην παράταση όπου η Βασιλική Στριγά με πολύ πείσμα πήρε τον αγώνα σε μικρό χρονικό διάστημα και έτσι πλασαρίστηκε στην 4αδα περιμένοντας την επόμενη αντίπαλο.
Εκεί η τύχη δεν ήταν με το μέρος της μιας και η Βασιλική θα έδινε αγώνα για τον τελικό με την πολλάκις πρωταθλήτρια και ήδη παίχτρια της Εθνικής Από το Α.Γ.Σ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ .
Παρόλα αυτά η Νιχωρίτισσα αθλήτρια το πάλεψε δίνοντας ένα πάρα μα πάρα πολύ δυνατό αγώνα και έχασε με σκορ 3-2 .!!!
Ο αυστηρός προπονητής της πήγε κοντά της και την συνεχάρη για την καταπληκτική εμφάνισή της δίνοντάς της κουράγιο για την συνέχεια .
Δεν πειράζει κορίτσια εμείς θα σας καμαρώνουμε και στις χαρές και στις λύπες μαζί .
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...