Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Το τροχαίο έκανε... σαλάτα την είσοδο της Γαστούνης!


Σε μια τεράστια… σαλάτα μετατράπηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας η είσοδος της Γαστούνης, στα φανάρια της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες Ι.Χ. αυτοκίνητο
συγκρούστηκε με Ι.Χ. αγροτικό φορτηγάκι, το οποίο ήταν φορτωμένο με αγροτικά προϊόντα. Από τη σύγκρουση το φορτηγάκι ανετράπη με αποτέλεσμα… ολόκληρος ο κόμβος να γεμίσει πατάτες, κρεμμύδια και άλλα κηπευτικά!

Μέσα σε λίγα λεπτά ο δρόμος έμοιαζε πραγματικά με σαλάτα, αφού τα διερχόμενα αυτοκίνητα πατούσαν τις πατάτες και τα κρεμμύδια γεμίζοντας όλο το οδόστρωμα, παρά τις προσπάθειες των ιδιοκτητών τους να τα μαζέψουν, στην προσπάθειά τους να περισώσουν ό,τι μπορούσαν!

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης και του Τμήματος Τροχαίας Αμαλιάδας που ρύθμιζαν την κυκλοφορία προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο άλλο τροχαίο ατύχημα. Λίγη ώρα η κυκλοφορία στον κόμβο της Γαστούνης είχε αποκατασταθεί, ωστόσο, μικρή ποσότητα των «λιωμένων» αγροτικών προϊόντων παρέμεναν στην άσφαλτο!

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...