Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ηλεία: Αλλάζει ο καιρός σταδιακά – Αναλυτική πρόγνωση


sinefa_paralia
Οι περιοχές της Ζαχάρως και της Αμαλιάδας δέχθηκαν τις περισσότερες βροχοπτώσεις στην Ηλεία τον φετινό Σεπτέμβριο, με 106mm και στις δύο περιοχές. Αντίθετα, πολύ χαμηλά ύψη βροχής καταγράφηκαν σε Ανδρίτσαινα και Αρχ.Ολυμπία με συνολικά μόλις 24 και 28mm αντίστοιχα, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
 Το Σαββατοκύριακο καταιγίδες περιμένουμε στο Ιόνιο, όπως φαίνονται και στον παρακάτω προγνωστικό χάρτη βροχής.
uetosxartis
Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Ιόνιο και θα πρέπει να επηρεάζουν κατά περιόδους τα πιο δυτικά κυρίως παράκτια τμήματα του νομού. Το σίγουρο είναι ότι θα μας χαρίζουν ένα υπερθέαμα κεραυνών μέσα στην θάλασσα. Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές, σε πτώση ως προς τις μέγιστες. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 


Το Σαββατοκύριακο 04-05/10 περιμένουμε βροχές και καταιγίδες κυρίως στα πιο δυτικά παράκτια τμήματα της Ηλείας. Η θερμοκρασία το πρωί 17 με 18oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 23 με 24οC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias      
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 07:20 , 02-10-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 02-10-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...