Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

"Πληγή" το παράνομο εμπόριο στη λαϊκή της Ν. Μανωλάδας


migos-laiki
Αντιμέτωποι με τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς, την εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς αλλά και τη συνεπή συμπεριφορά τους απέναντι στον Δήμο βρέθηκαν αιρετοί της νέας δημοτικής αρχής Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε πρόσφατη επίσκεψή τους στη Νέα Μανωλάδα.

Συγκεκριμένα οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Μίγκος και Τάσος Μυλωνόπουλος  με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ν. Μανωλάδας και τον τοπικό σύμβουλο Άγγελο Κοτσίρη και Κώστα Χαρμπίλα αντίστοιχα επισκέφτηκαν τη λαϊκή αγορά της περιοχής. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με παραγωγούς και να δοθεί το έναυσμα για την αντιμετώπιση ποικίλων προβλημάτων.
Τα κύρια θέματα που απασχολούν τόσο τους παραγωγούς όσο και τη δημοτική αρχή είναι το παράνομο εμπόριο και το πώς θα αντιμετωπιστεί, η καθαριότητα της περιοχής που διεξάγεται η λαϊκή αγορά αλλά και η έγκαιρη χρηματική καταβολή των παραγωγών στα ταμεία του Δήμου. Κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να γίνεται μετ’ εμποδίων καθώς οι παραγωγοί και πωλητές αντιδρούν έντονα στο φαινόμενο του παρεμπορίου που «στήνεται» σε εβδομαδιαία βάση στη λαϊκή και προκαλεί, εκτός από τη μείωση των κερδών τους, έντονο το αίσθημα της αδικίας.
Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, κλιμάκιο παραγωγών και πωλητών θα ανανεώσει το ραντεβού του με τον κ. Μίγκο στο δημαρχείο των Λεχαινών προκειμένου να τεθούν επί «τάπητος» όλα τα θέματα και να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις και προτάσεις που θα εξυπηρετούν και τις δύο πλευρές.
Βίκυ Γκουγκουστάμου
v_gougou@yahoo.gr

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...