Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«Γυαλίζει το μάτι» στον Ολυμπιακό


Τα πλάνα του Μίτσελ για την αναμέτρηση

Εντός του γηπέδου θέλουν να απαντήσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τα περσινά γεγονότα της Τούμπας και την αμφισβήτηση που υπάρχει στο πρόσωπό του, παίρνοντας τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αυτό είναι, άλλωστε, και το μήνυμα που πέρασε στη χθεσινή του επίσκεψη στου Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λέγοντας:

«Εμείς είμαστε ευρωπαϊκή ομάδα, δεν έχουμε ανάγκη τίποτε άλλο από το να παίξουμε την μπάλα μας. Είστε καλύτεροι, δείξτε στο γήπεδο και πάρτε τη νίκη που θέλει όλος ο κόσμος».

Από την πλευρά του, ο Τσόρι είπε στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου εκ μέρους των συμπαικτών του που ήταν στην ομάδα την περσινή σεζόν: «Πρόεδρε, εμείς που ήμασταν πέρυσι στην ομάδα θυμόμαστε τι έγινε στην Τούμπα. Το θέλουμε πολύ και για μας αυτό το ματς»!

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μίτσελ και εκείνος θυμάται τα όσα έγιναν στη συμπρωτεύουσα στον ημιτελικό του Κυπέλλου και σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα για να πάρει τη νίκη που θα φέρει τους πρωταθλητές Ελλάδας στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρο, ο οποίος – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις του Ελαμπντελάουί, Μποτία, Αμπιντάλ (ή Αυλωνίτης) και Μασουακού. Στα χαφ θα παίξουν ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μανιάτης, πιο μπροστά θα είναι ο Αφελάι και ο Φουστέρ.

Ο Τσόρι θα έχει οργανωτικό ρόλο και ο Μήτρογλου θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπλρηώνουν οι Μέγιερι, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Ντοσεβί, Φορτούνης και Κασάμι. Εκτός έμειναν οι Ντουρμάζ και Γιαννούλης.

Προϊστορία

Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός του Ολυμπιακούς στους τελευταίους πέντε αγώνες που έχει υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Από εκεί και πέρα, συνολικά (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) οι Πειραιώτες μετρούν 49 νίκες, 11 ήττες, 9 ισοπαλίες με 127 γκολ υπέρ και 55 κατά.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

10/11/2013 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 4-0
31/03/2013 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0
02/10/2011 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1
21/11/2010 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0
12/05/2010 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...