ΑΜΑΛΙΑΔΑ ...Τίμησαν τη μνήμη του αξέχαστου Στέλιου!

Μπορεί να πέρασαν 13 χρόνια από την ημέρα που ο Στέλιος Καζαντζίδης έφυγε από τη ζωή, ωστόσο, όσο υπάρχουν ακόμα οι φίλοι του και όσο τα τραγούδια του παραμένουν, και θα παραμένουν για πολλά χρόνια ακόμα, διαχρονικά, ο μεγάλος μας λαϊκός βάρδος θα βρίσκεται ακόμα ανάμεσά μας!

Έτσι έγινε και το βράδυ της Παρασκευής, που οι φίλοι του, από κάθε άκρη του νομού, μαζεύτηκαν για έκτη συνεχόμενη χρονιά στο κατάστημα «Κανέλλα και Γαρύφαλλο» στην Αμαλιάδα για να τραγουδήσουν τα τραγούδια του αξέχαστου Στέλιου Καζαντζίδη αλλά και για να διηγηθούν τις αναμνήσεις που κρατούν καλά φυλαγμένες στις καρδιές τους από τον μεγάλο τραγουδιστή.
Ο Καζαντζίδης δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας αλλά το πνεύμα του, το βράδυ της Παρασκευής, βρισκόταν σίγουρα στον όμορφο χώρο του «Κανέλλα και Γαρύφαλλο», ανάμεσα στους φίλους του και από κάποια γωνιά σίγουρα σιγοτραγουδούσε τα τραγούδια που συγκίνησαν και συγκλόνισαν το πανελλήνιο και παραμένουν «ολοζώντανα».
Η βραδιά άνοιξε με χαιρετισμό από τον εκπρόσωπο του συλλόγου κ. Δημήτρη Μπαλά, ενώ στη συνέχεια, ένα – ένα τα μέλη των Φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη αλλά και ο κόσμος που είχε κατακλύσει τον κατάστημα ανέβηκε στην πίστα και πήρε το μικρόφωνο για να πει το αγαπημένο του τραγούδι.

Ήταν αναμφίβολα μια όμορφη βραδιά, σε έναν πολύ όμορφο χώρο που η συγκίνηση αλλά και η χαρά που η φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη συνεχίζει να συγκινεί ακόμα τόσο κόσμο, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της!

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com
patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ