Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΛΕΧΑΙΝΑ :Ξεκίνησαν το «στήσιμο» του Χριστουγεννιάτικου χωριού!

Στην κεντρική πλατεία των Λεχαινών χτυπά από χθες το πρωί η «καρδιά» των Χριστουγέννων όπου τα μέλη του Συλλόγου Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων αγνοώντας το κρύο και τον απειλητικό καιρό ξεκίνησαν να στήνουν το Χριστουγεννιάτικο χωριό, που θα «πρωταγωνιστήσει» και φέτος στις γιορτινές εκδηλώσεις του συλλόγου που απευθύνονται στα παιδιά, αλλά και σε όσους μετατρέπονται τις γιορτινές αυτές μέρες σε παιδιά!

Από νωρίς το πρωί στην κεντρική πλατεία του Αγίου Δημητρίου βρέθηκε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και συγκεκριμένα (με αλφαβητική σειρά) οι κ.κ. Χάρης Δεσύλλας, Ιωάννα Καλογεροπούλου, Νικόλαος Κουρής, Χαράλαμπος Μέτσος, Διονύσιος Παναγιώταρος, Γεράσιμος Προβής, Βιργινία Σχίζα, Σπυρίδων Φραντζής και Όλγα Χριστοφοράτου καρφώνοντας, βιδώνοντας, βάφοντας και χτίζοντας το Χριστουγεννιάτικο χωριό.
Πλούσιο είναι την ίδια στιγμή το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος για τις ημέρες των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά.
Έτσι, την Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο «Σινέ Άστρον» θα προβληθεί η παιδική ταινία «Ο Άγιος Βασίλης», ενώ τη Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο «Σινέ Άστρον» και πάλι θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Παιδική Παράσταση με την γνωστή «παραμυθού» Σάσα Βούλγαρη.

Τέλος, την Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου, από τις 2 το μεσημέρι τα παιδιά της πόλης και όχι μόνο θα μπορούν να φτιάχνουν τις δικές τους γιορτινές κατασκευές στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας.

Σ.Π. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...